202
ارسال رایگان سفارشات بالای ۱5۰ هزار تومان
شماره تماس (شنبه تا ۴ شنبه ساعت ۹ الی ۱۶) : ۷۱۰۲ ۹۱۰۲ – ۰۲۱
302
جستجو
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Filter by گروه های محصولات
صورت
بدن
مو
کودک
آقایان
303
منوی اصلی
306
کرم محکم کننده پوست صورت سینرهکرم محکم کننده پوست صورت سینره ۲

کرم محکم کننده پوست صورت سینره با بهره گیری از مواد حاصل از فن آوری بیوتکنولوژی، بیوپلیمرهای دریایی و مواد گیاهی استحکام لازم را به پوست بخشیده و مانع افتادگی آن می شود. ویژگی منحصر به فرد این محصول تاثیر دو جانبه آن است. از طرفی اثر سریع آن در کمتر از چند دقیقه ظاهر می شود و پوست جوان تر به نظر می رسد و از طرف دیگر با افزایش میزان کلاژن در دراز مدت موجب استحکام پوست می گردد. این کرم همچنین حاوی مواد ضد چروک و مغذی جهت کمک به حفظ ساختار طبیعی پوست می باشد.


شرکت دانش بنیان طبیعت زنده در سال ۱۳۷۶ با هدف تولید محصولات با کیفیت مراقبت از پوست و مو با منشاء گیاهی بنیان نهاده شد.
محصولات دیگر سینره

کرم محکم کننده پوست صورت سینره

Cinere Advanced Collagen Firming Lift

پیشگیری از افتادگی، افزایش استحکام و لیفت پایدار پوست صورت و گردن

حجم: 40 میلی‌لیتر

68,000 تومان

موجود در انبار

موجود در انبار
موضوع: صورت کد محصول : 10047

 مناسب برای این مشکلات: افتادگی پوست

 مناسب برای این نوع پوست ها: انواع پوست

• ویژگی ها:

– حاوی بیوپلیمرهای دریایی جهت لیفت سریع پوست صورت و گردن

– بهره گیری از کمپلکس MDI جهت پیشگیری از افتادگی، افزایش استحکام و لیفت پایدار پوست

– دارای روغن گل همیشه بهار و روغن جوانه گندم جهت ترمیم و نوسازی پوست

– دارای مواد مرطوب کننده جهت حفظ شادابی پوست

– غنی شده با ویتامین های A،E،D پروویتامین B5، امگا 3 و امگا 6

محل استفاده: صورت و گردن

صبح و شب پس از تمیز کردن پوست با شیر پاک کن سینره ویا ژل پاک کننده سینره، مقدار مناسبی از فرآورده را روی پوست صورت و گردن استفاده نمایید.

گلیسیرین 

از دیر باز در فراورده های مرطوب کننده مورد استفاده بوده است. این ماده جاذب الرطوبه بوده و باعث مرطوب شدن پوست می گردد.


جوانه گندم

روغن جوانه گندم برای نرمی پوستهای خشک و پیشگیری از پیری پوست موثراست.این ترکیب یک مرطوب کننده طبیعی است ،اسیدهای چرب اشباع موجوددر آن بارادیکالهای آزادی که بافتها را تخریب میکنند و باعث چین و چروک میشوند مبارزه می کنند و اجازه نمیدهند خاصیت ارتجاعی پوست از بین رود.در فرآیند جوانه زدن؛املاح،ویتامینهاوپروتویینها به مقدار زیادی افزایش می یابد.


روغن گل آفتاب گردان 

این گیاه در اکثر نقاط دنیا وجود داردو به علت اینکه به طرف خورشید می چرخد به این نام خوانده میشود.روغن آن سرشار از اسید لینو لئیک، و مقداری فسفولیپید و منبع عالی ویتامین E میباشد.در محصولات زیبایی به عنوان یک ترکیب موثر و ضد رادیکال آزاد استفاده میشود.امگا 6 آن باعث کاهش اثرات پیری پوست و افزایش سلول سازی است.


دکسپانتنول 

این ماده یکی از ویتامین های گروه B می باشد که براحتی به داخل پوست و فولیکول مو و ناخن نفوذ می کند. این ماده در بدن به پانتوتنیک اسید تبدیل شده و در سنتز کوانزیم A به کار می رود. دکسپانتنول سریعاً از پوست جذب شده و به لایه های عمقی پوست می رسد. دکسپانتنول قدرت پیوند با آب را داشته و آب را درون پوست نگه می دارد. این ماده نوسازی سلولها را افزایش داده و ترمیم پوست در اثر سوختگی ، اگزما و غیره را سرعت می بخشد. دکسپانتنول خارش و التهاب پوست را کاهش داده و باعث لطافت و نرمی پوست می گردد.


ویتامین  E 

این ترکیب به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی شناخته شده است. ویتامین E به راحتی به داخل پوست نفوذ کرده توسط پوست جذب می شود . این ویتامین از راه کانالهای پیلوسباسه به داخل فولیکول مو نفوذ کرده و باعث تقویت مو میشود. همچنین وجود آن بر روی مو باعث کاهش تخریب ناشی از اشعه UV می شود. زیرا این ترکیب رادیکالهای آزاد اکسیژن را به دام انداخته و از پراکسیداسیون چربی ها در اثر اشعه UV جلوگیری می نماید. همچنین خصوصیات تشکیل لایه محافظ بر روی مو را داشته و باعث رطوبت رسانی به مو نیز می شود.


گل همیشه بهار 

این گیاه از قدیم الایام برای ترمیم زخمها و کاهش التهاب مورد استفاده قرار می گرفته است. عصاره این گیاه اثر نرم کننده و محفاظتی بر پوستهای حساس و کم مقاومت را دارد، روغن همیشه بهار اپی تلیال سازی (تکثیر سلولهای پوست) را به طور قابل توجهی تحریک می نماید. در تحقیقات متعدد نشان داده شده که ساخته شدن گلایکوپروتئین، نوکلئو پروتئین و کلاژن را در محل، افزایش می دهد. همچنین خواص ضد باکتریال و ضد ویروسی نیز دارد. عصاره این گیاه به عنوان پاک کننده و پالاینده پوست از مواد زائد نیز مورد توجه می باشد. همچنین این ماده خواص آنتی هیالورونیداز داشته که سبب محافظت از اسیدهیالورونیک موجود در پوست (که توسط شرایط محیطی نامناسب تخریب می گردد) می شود. اسید هیالورونیک نقش بسیار مهمی در ایجاد ساختارسالم و طبیعی پوست ایفا می نماید.به طور کلی این ترکیب در فراورده های آرایشی، بهداشتی به عنوان نرم کننده، محافظت کننده پوست، التیام بخش، ضد التهاب و ضد عفونی کننده کاربرد دارد.مخصوصاً در مورد پوستهای خشک و ترک خورده و ملتهب بسیار مفید می باشد و حالت قابض آن باعث تنگ شدن منافذ پوست شده که این امر باعث صافی و شفافیت هر چه بیشتر پوست می گردد.


آلانتویین 

ماده ای است که از برخی گیاهان مثل جوانه گندم و بابونه استخراج می گردد و دارای خواص التیام بخش قوی بوده و به بهبود زخمها کمک می کند. این ماده باعث بهبود بافت های تحریک شده می شود و به کاهش التهاب پوست ناشی از خشکی نیز کمک میکند. به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مختلف به کار می رود. این ماده همچنین باعث سرعت بخشیدن به امر بازسازی پوست می شود.


نظرات کاربران

هیچ نظری برای این محصول مقاله نشده است.

پاسخی بگذارید

6 − یک =

403


404
405
401
محصولی وجود ندارد

بالا