202
ارسال رایگان سفارشات بالای ۱5۰ هزار تومان
شماره تماس (شنبه تا ۴ شنبه ساعت ۹ الی ۱۶) : ۷۱۰۲ ۹۱۰۲ – ۰۲۱
302
جستجو
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Filter by گروه های محصولات
صورت
بدن
مو
کودک
آقایان
303
منوی اصلی
306
کرم موبر سینره (صورت و بدن)کرم موبر مخصوص صورت و بدن ۲

این کرم در عین کارایی بالا و موبری در حداقل زمان، بسیار ملایم بوده و باعث ایجاد سوزش و تحریک بر روی پوست نمی شود. فرمولاسیون منحصر بفرد این کرم به گونه ای است که موهای کلفت و نازک را از بین برده و به پوست صدمه ای نمی زند. در موزدایی با استفاده از کرم موبر سینره موها از ناحیه ای عمیق تر از سطح پوست در قسمت فولیکول کنده می شوند و به همین علت مدت زمانی طول می کشد تا موها مجددا بلند شوند و سطح پوست زبر شود. مویی که رشد می کند و از پوست خارج می شود نیز نرم بوده و مشکلاتی مثل رویش مو زیر پوست و ایجاد جوش و التهاب نیز با این فرآورده به وجود نمی آید. در تهیه این کرم از هیدروکسید پتاسیم و سدیم به علت اثر التهاب زایی آنها استفاده نشده است. ماده مؤثره این فرآورده مخلوطی از تیوگلیکولات کلسیم و سدیم است که به درون ساقه مو نفوذ کرده و پیوندهای دی سولفید را در کراتین حل می کند و موجب از بین رفتن ساختمان مو می گردد بطوری که با اعمال کمترین نیروی مکانیکی مثل کشیدن یک پارچه نمدار بر روی موضع موها به راحتی از سطح پوست جدا می شوند. استفاده مکرر از این کرم موجب تضعیف موهای منطقه نیز می گردد.

شرکت دانش بنیان طبیعت زنده در سال ۱۳۷۶با هدف تولید محصولات با کیفیت مراقبت از پوست و مو با منشاء گیاهی بنیان نهاده شد.
محصولات دیگر سینره

کرم موبر صورت و بدن سینره

Cinere Depilatory Cream Fast-Acting

رفع موهای زاید در ۵ دقیقه

حجم: 100 میلی‌لیتر

25,000 تومان

موجود در انبار

موجود در انبار
موضوع: بدن کد محصول : 10038

 مناسب برای این مشکلات: موهای زائد

 مناسب برای این نوع مو ها: انواع مو

• ویژگی ها:  موزدایی کامل در 5 دقیقه، حاوی عصاره پاپایا جهت تضعیف موهای زاید، دارای روغن گل همیشه بهار و آلوئه ورا جهت پیشگیری از التهاب، ایجاد نرمی و لطافت در پوست پس از موزدایی، استفاده آسان

محل استفاده: بدن

جهت اطمینان بیشتر توصیه می شود قبل از مصرف تست گردد. مقداری از کرم را روی سطح کوچکی از ناحیه مورد نظر قرارداده و پس از 5 دقیقه پاک کنید اگر تا 24 ساعت التهاب یا حساسیتی دیده نشد، با اطمینان می توانید به شرح زیر مصرف کنید.
کرم را بر روی پوست قرار داده به صورتی که کاملا روی موها را بپوشاند. کرم را بر روی پوست مالش ندهید. پس از 5-3 دقیقه ابتدا یک منطقه کوچک را پاک نمایید، در صورت زدایش موها، به آرامی کرم را در خلاف جهت موها از روی پوست بردارید وسپس با آب سرد بشویید. همچنین می توان از یک پارچه نرم یا پنبه نم دار برای برداشتن کرم استفاده نمود. پس از استفاده، از شستشو با صابون خودداری نمایید.

گل همیشه بهار

این گیاه از قدیم الایام برای ترمیم زخمها و کاهش التهاب مورد استفاده قرار می گرفته است. عصاره این گیاه اثر نرم کننده و محفاظتی بر پوستهای حساس و کم مقاومت را دارد، روغن همیشه بهار اپی تلیال سازی (تکثیر سلولهای پوست) را به طور قابل توجهی تحریک می نماید. در تحقیقات متعدد نشان داده شده که ساخته شدن گلایکوپروتئین، نوکلئو پروتئین و کلاژن را در محل، افزایش می دهد. همچنین خواص ضد باکتریال و ضد ویروسی نیز دارد. عصاره این گیاه به عنوان پاک کننده و پالاینده پوست از مواد زائد نیز مورد توجه می باشد. همچنین این ماده خواص آنتی هیالورونیداز داشته که سبب محافظت از اسیدهیالورونیک موجود در پوست (که توسط شرایط محیطی نامناسب تخریب می گردد) می شود. اسید هیالورونیک نقش بسیار مهمی در ایجاد ساختارسالم و طبیعی پوست ایفا می نماید.به طور کلی این ترکیب در فراورده های آرایشی، بهداشتی به عنوان نرم کننده، محافظت کننده پوست، التیام بخش، ضد التهاب و ضد عفونی کننده کاربرد دارد.مخصوصاً در مورد پوستهای خشک و ترک خورده و ملتهب بسیار مفید می باشد و حالت قابض آن باعث تنگ شدن منافذ پوست شده که این امر باعث صافی و شفافیت هر چه بیشتر پوست می گردد.

روغن بادام

بادام نوعی میوه است که منشا آن خاور میانه و جنوب آسیاست.در حال حاضر ایالات متحده و اسپانیا بزرگترین تولید کنندگان آن در جهان هستند.ایران با تولید 6 درصد ازسهم تولید، در رتبه پنجم قرار دارد. 94 درصد از دانه بادام را روغن تشکیل داده میدهد که حاوی اولئیک اسید،لینولئیک اسید،پالمتیک اسید ،می باشد.بادام دردو نوع تلخ و شیرین وجود دارد که هر دو نوع در صنایع دارویی و زیبایی کاربرد فروانی دارند.روغن بادام بافتهای پوست را نرم کرده و در رفع التهابهای پوستی بسیار مؤثر است.

پاپایا

پاپایا یا انبه هندی ،میوه ایست با درخت بومی مناطق حاره ای قاره امریکاکه اکنون در بسیاری از مناطق حاره ای از جمله مکزیک،هند،آفریقای جنوبی،سریلانکا،فیلیپین کشت میشود.علاوه بر مصارف خوراکی متعدد ،در محصولات زیبایی نیز از آن استفاده میشود.پاپایا مزه ای شیرین داشته و حتی دانه های ژله ای آن نیز قابل خوردن است.منبع غنی از آنتی اکسیدانهایی مانند بتاکاروتن ،ویتامین C ،ویتامینهای گروه B ،اسید پانتوتنیک و همچنین مواد معدنی نظیر پتاسیم،منیزیم و فیبر میباشد.

آلوئه ورا

نام آلوورا در لغت به معنای ماده تلخ درخشان است که از کلمه عربی آلوئه برگرفته شده است.در ایران از آن بعنوان صبر زرد هم نام برده میشود.اگر چه آلوورا هزاران سال است که در پزشکی نقش مهمی را ایفا میکند ،اما از کشف خواص بی همتای آن توسط طب مدرن زمان زیادی نمیگذرد.ویتامینهای موجود در آن A,B1,B2,B6,B12,C,E و فولیک اسید و نیاسین و مواد معدنی شامل کلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، کروم، منگنز، مس و روی می باشد.این معجزه گر خواص ضد التهابی داشته و رطوبت پوست را بطرز شگفت آوری حفظ می کند.


نظرات کاربران

هیچ نظری برای این محصول مقاله نشده است.

پاسخی بگذارید

ده + پنج =

403


404
405
401
محصولی وجود ندارد

بالا